Morkų čipsai


10599463_978878332129637_565746783660889317_nReikės:
Morkų kiek norisi
Šiek tiek aliejaus (3 morkom vienas nepilnas valgomasis šaukštas aliejaus)
Norimų prieskonių (cinamonas, druska, pipirai, karis ir t.t.), aš naudojau karį ir maltą papriką.

Morkas supjaustyti nestorais šiaudeliais, užpilti šiek tiek alyvuogių aliejaus, prieskonių (naudojau karį ir papriką, nes kitų neturėjau) ir sumaišyti. Orkaitę įkaitinti iki 200-220 laipsnių ir kepti morkas 10-20 minučių, nuolat prižiūrint, kad nesudegtų.

Aš aliejaus vienai didelei moprkai pyliau per daug 9nepilną arbatinį šaukštelį), taigi jos gavosi minkštokos, manau, kad būtų traškesnės ir kietesnės, jo ir reikia mažiau.

 

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s