Lengvai sūdyta lašiša.


Man visada kažkodėl sūdyta pirktinė lašiša būna per daug sūri. Mano mama irgi privaro į ją kalnus druskos, kad ne po kelių dienų ji ant lašišos vis dar matosi. Aišku, lašiša sugeria tik tiek, kiek jai reikia, bet ta paoildoma druska vis tiek lieka, o man, kaip nuolat stebinčiai savo sorį ir bijančiai, kad pastorėsiu, dideli druskos kiekiai tikrai susižavėjimo nekelia.
10305326_861588920525246_3411311529532872274_n

Reikės:
Druskos
Krapų
Dėjau ,,persilada” prieskonių, bet nebūtina
Maltų pipirų

Druskos naudoti tik po žiūpsnelį kiekvienam gabalėliui. Ją įtrinti į lašišą, užbarstyti pipirų ir krapų. Palikti per naktį arba dar ilgiau, bet mažiausiai, manau, turėtų pastovėt kokią parą ar bent jau beveik parą.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s