Bulvytės fry :>


CYMERA_20131103_202634

Reikės

3 bulvių
Druskos
Nebūtina, bet naudojau įvairius prieskonius: mėsos, persiladas, karį ir t.t.
Aliejaus.

Nuskusti bulves, supjaustyti šiaudeliais ir plauti po šaltu vandeniu. Kol bulvės sausės, į nedidelį puodą įpilti aliejaus, aš pyliau pusę arba trečdalį puodo. Svarbu, kad bulvytės būtų apsemtos. Įkaitinti ant vidutinės ugnies ir įmesti ten bulves, o vėliau jau iš akies žiūrėti. Maniškės kepė gal 5-6 minutes. Kai kada išimdavau patiktinti. Išėjus viską apibarstyti druksa ir kokiais norit prieskoniais. Dar ir krapai skanu.

 

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s