Čili troškinys.


Kadangi išsiliejau kaip kokioj bažnyčioj savo ne maisto blog’e, atėjo laikas malonesniems dalykams – maistui!
CYMERA_20131101_184005

Reikės:

500 gr. jautienos faršo
1 didesnio svogūno
Kelių skiltelių česnako
1 paprikos
Skardinės pomidorų (naudojau sutrintus pomidorus)
Kelių šaukštų pomidorų pastos (arba pomidorų padažo)
Saliero koto
2 skardinių raudonųjų konservuotų pupelių
Čili pipiro (priklauso nuo to, kokio aštrumo troškinio norėsit)
Kajeno pipirų (pagal skonį)
Juodųjų pipirų
Druskos
Aliejaus
Litro sultinio (jautienos geriausia)
Sūrio
Keli šaukštai grietinės

Pirmiausia tai pakepam faršą. Gerai pakepam ir dar apibarstom mėsos/ faršo prieskoniais. Kai visas paruduos, atidedam į šoną.
Toliau apkepam svogūną ir česnaką (susmulintus).  Ir tada sudedam susmulkintą čili pipirą
Nulupam papriką, susmulkinam, ją, saliero kotą ir sudedam į keptuvę. Kepam kokias 5-7 minutes.
Tada sudedam jautieną ir vėl kelias minutes kepam vis pamaišant.
Sudedam skardinę pomidorų, pomidorų pastos ar pomidorų padažo ir prieskonius. Pakepam šiek tiek, vis pamaišant ir užpilam sultiniu.  Paliekam troškintis kažkur 40-45 minutes.
Tada sudedam pupeles, ir dar patroškinam bent 10 minučių, kai kada pamaišant.
Ir viskas🙂 Galima, žinoma, viską sutrinti blenderiu, bet aš netryniau, gerai ir taip buvo.
Užbarstom tarkuotu sūriu ir valgom🙂 O jeigu per aštru, tada įdedam grietinės.

CYMERA_20131101_183930

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s