Akivaizdu, nieko čia sudėtingo ar ypatingo, bet, sakykit ką norit, pusryčiai man asocijuojasi su kiaušiniais arba vaisiais. Na dar dažnai valgomo košės, bet kadangi nesu jų mėgėja (ir niekas šeimoje nėra), tai jos būna retai.
Vienam asmeniui reikės:
2 Kiaušinių
Petražolių, krapų
Salotų lapų (tiks ir špinatai ir gražgarstės ir tokie lapeliai (nežinau kaip vadinasi) ir iceberg’o salotos)
Sviesto
Druskos, pipirų
Lašišos
Mairnuotų agurkėlių
Keptuvėje išlydyti sviestą. Įmušti kiaušinius, pabarstyti susmulkintomis petražolėmis, krapais, druska, pipirais ir, uždengus dangtį, kepti kol iškept (laiko nežiūrėjau, bet bus maždaug kokios 3-4 minutės, priklauso nuo kietumo, šie buvo skysti). Vėliau perdėti kiaušinius į lėkštę, apdėlioti salotas, supjaustytus agurkėlius ir lašišą. Ją bandžiau susukti ir padaryti gėlytes. Nekas gavosi 😀
Skanaus 🙂
Pusryčiai be kiaušinių niekaip.
dažniausiai renkuosi vaisius, bet paskutiniu metu traukia būtent jie 😀
Jetus, kaip apetitnai atrodo:))))