Kepti koldūnai su sūriu


Nežinau kodėl, bet jei nepropoguočiau sveikos mitybos ir leisčiau sau suvalgyti kažką nesveiko, tai rinkčiaus TIK koldūnus… Nežinau kodėl…

image

Reikės:
Pakelio ,,Liūtuko” koldūnų
Aliejaus
Krapų
Kietojo tarkuoto sūrio apie 100g

Išvirti koldūnus kaip parašyta. Įkaitinti aliejų, sudėti koldūnus ir kepti kol šiek tiek apskrus, vis pavartant. Sudėti krapus, pamaišyti ir šiek tiek pakepti.
Sudėjus į lėkštes apibarstyti sūriu.
Galima dar patiekti su grietine.

image

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s