Voveraitės grietinėlės padaže


Atėjo ruduo – grybų metas. Turbūt tokių, kurie nemėgsta voveraičių grietinėlės padaže yra vienetai.
CYMERA_20130830_150041Reikės:
200-300 gramų apvirtų voveraičių
Svogūno
Pakelis grietinėlės (ten kažkur 125g. lyg ir būna… Tas mažesnis pakelis)
Druskos, pipirų
3 vidutinio dydžio bulvių.

Keptuvėje įkaitinti aliejų, sudėti susmulkintą svogūną, apkepti 3-4 minutes, tada sudėti virtas voveraites ir kepti 5-10 minučių. Supilti grietinėlę, pamaišyti, kepti 5 minutes, sudėti prieskonius, išmaišyti ir dar šiek tiek pakepti.
Tiekti su virtomis bulvėmis su krapais.
CYMERA_20130830_150216

7 thoughts on “Voveraitės grietinėlės padaže

  1. O kam gadinat voveraites virimu? Tiek skanių sulčių ir skonių į vandenį iš jų išteka….Iš karto nuvalytas dėkite į keptuvę ir kepkite…pamatysite koks skirtumas😉

  2. Tai kad gal nelabai gerai neapvirti grybai ? Kiek žinau, tai visus grybus reikia apvirti🙂 Labai skaniai atrodo voveraitės, vieninteliai grybai kuriuos valgau🙂

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s