Keturkampis troškinys


Keturkampis, nes viskas yra pjaustyta kvadratukais😀 Dažniausiai, pavyzdžiui, morkas aš tarkuoju, jei darau troškinį, bet šį kartą nusprendžiau supjaustyti kvadratėliais, nes atrodo tikrai linksmiau.
CYMERA_20130904_123839Reikės:

2 didelių morkų
1 svogūno
3 česnako skiltelių
Pusės nedidelio patisono
Brokolių (mažai turėjau, tai mažai ir dėjau, jei būčiau turėjus daugiau, tai tikrai nebūčiau pamažinus)
2-3 šaukštu pomidorų pastos arba pomidorų padažo
Pipirų, kario prieskonių, persilados prieskonių, krapų

Įkaitiname keptuvėje aliejų ir sudedame susmulkintą svogūna ir česnakus. Pakepame 5 minutes ir sudėję morkas dar pamaišome, įpilame kažkur puse stiklinės vandens, uždengiame dangčiu ir paliekame troškintis apie 10-15 minučių. Per tą laiką supjaustom patisoną ir brokolius. Po 10-15 minučių sudedame patisonus, kepame su uždengtu dangčiu  kokias 5 minutes. Vėliau sudedam brokolius ir vėl paliekam 5 minutėm. Galiausiai sudedame pomidorų pastą ir visus prieskonius. Sumaišome, dar šiek tiek patroškiname, kad viskas gerai susimaišytų ir viskas.
CYMERA_20130904_123813

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s