Benedikto kiaušiniai


image

Reikės:
2 kiaušinių
Baltos duonos arba batono
Majonezo, garstyčių
Druskos, pipirų
Krapų
Pomidorų
Svogūno
Šiek tiek fetos sūrio

Į verdantį vandenį įpilti šiek tiek acto, pamaišyti ir įmušti kiaušinį (prieš tai jį įleiskite į puodelį). Virti kiekvienirą atskirai, po3-4 minutes, jei norite minkšto.
Duoną ar batoną aptepti garstyčiomis ( jų reikia nedaug) ir majonezu. Smulkiai supjaustyti pomidorą, svogūną ir dėti ant riekelių. Tada dėti fetos sūrio kelis gabalėlius (arba galima jį naudoti vietoj garstyčių ir majonezo, juo aptepti riekeles). Ant viršaus dėti kiaušinį, pabarstyti druska, pipirais ir krapais.

Skanių pusryčių🙂

image

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s