Kava. Saldi, bet be cukraus.


Cukrus visomis prasmėmis yra blogis. Tačiau daugelis net neįsivaizduoja juodos kavos be jo. Juk neskanu, kartu, fuj. O aš turiu labai gerą pakaitalą tam nesveikajam cukrui.


Reikės
– Juodos kavos
– Aromatizuotos migdolų kavos (nebūtina)
Medaus (pagrindinis akcentas)

Dedame į puodelį juodos kavos (čia jau pagal skonį ir norimą stiprumą), aromatizuotos kavos puse šaukštelio (bet kaip sakiau ji – nebūtina) ir užpilame verdančiu vandeniu. Pagardiname šaukšteliu ar dviem šaukšteliais medaus. Viskas! Puikiai tinka su zefyrais šaltam rudens vakarui.

P.S. Kavos skonis priklausys nuo to, kokį medų dėsite. Yra ir liepžiedžių ir grikių ir akacijų ir dar daug rūšių medaus, bet man tinka visi🙂 Ir sveikiau, nei su cukrumi ir žymiai skaniau.

5 thoughts on “Kava. Saldi, bet be cukraus.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s