Cukrus visomis prasmėmis yra blogis. Tačiau daugelis net neįsivaizduoja juodos kavos be jo. Juk neskanu, kartu, fuj. O aš turiu labai gerą pakaitalą tam nesveikajam cukrui.
Reikės
– Juodos kavos
– Aromatizuotos migdolų kavos (nebūtina)
– Medaus (pagrindinis akcentas)
Dedame į puodelį juodos kavos (čia jau pagal skonį ir norimą stiprumą), aromatizuotos kavos puse šaukštelio (bet kaip sakiau ji – nebūtina) ir užpilame verdančiu vandeniu. Pagardiname šaukšteliu ar dviem šaukšteliais medaus. Viskas! Puikiai tinka su zefyrais šaltam rudens vakarui.
P.S. Kavos skonis priklausys nuo to, kokį medų dėsite. Yra ir liepžiedžių ir grikių ir akacijų ir dar daug rūšių medaus, bet man tinka visi 🙂 Ir sveikiau, nei su cukrumi ir žymiai skaniau.
Kavai be cukraus puikiai tinka zefyrai su kalnu cukraus 😀 Bet pastebiu jau ne vieną žmogų, kuris kavą su medum geria 🙂
zefyrai čia dėl vaizdo 😀 šiaip skanu mirkyt į kavą, bet ne visiems :p
Teko ragauti kavos su medumi, tai mano skonio receptoriams ji visai nepatiko. Na, bet suprantu, jog kiekvieno skonis-skirtingas.
Hmmm myliu kava, myliu medu! Daznai geriu kava su medum 😀
Because it’s the best ;D