Pomidorų sriuba


Vasariška, nekaloringa, lengva, aštroka, pikantiška!

Reikės:
1) Skardinės konservuotų pomidorų.
2) 200gr. brokolių.
3) 90gr arba viena vidutinė morka.
4) Vidutinė galvutė svogūno (arba 153gr)
5) 4 skiltelės česnako.
6) ~1,5 litro jautienos (vištienos) sultinio
7) Baziliko (jei turite šviežių dėti jų, bet jei neturite, tai tiks ir prieskoniai), 5 pipirų mišinio, druskos, raudonėlio, kario prieskonių, garstyčių miltelių (arba grūdelių).
8) 100ml pomidorų sulčių (,,Tymbark” su pipirais).
9) Šiek tiek krapų, petražolių ir svogūnų laiškų.

Užverdame sultinį, dedam susmulkintus brokolius ir sutarkuotas morkas. Po 5-10 minučių sudedam svogūnus ir smulkintus pomidorus (jei pirkote nesmulkintus tai susmulkinti) ir supilam pomidorų skystį, kuris buvo skardinėje, bei pomidorų sultis. Verdame apie 5 minutes ir suberiam prieskonius (žiūrėti pagal skonį, kokio labiau norite, jei nenorite labai aštriai tai berkite mažiau juodųjų pipirų), bet baziliko bent pusantro arbatinio šaukštelio reikėtų įdėti. Po kelių minučių sudedam susmulkintus česnakus, verdame dar bent 5 minutes ir išjungiame. Įdedame krapus, petražoles, svogūnų laiškus, išmaišom ir viską gerai sutriname blenderiu.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s