Keptos bulvės su garstyčiom


Reikės:
– Bulvių (kiek norite, pagal jūsų skonį ir skrandžio tūrį)
– Svogūno
– 3-4 a.š. garstyčių
– Kario prieskonių
– Šiek tiek druskos
– Juodųjų pipirų
– Alyvuogių aliejaus

Bulves supjaustyti nedideliais gabaliukais ir kepti ant nedidelės ugnies 15-20 minučių. Tada sudėti susmulkintus svogūnus, šiek tiek viską dar pakepti kol svogūnai apskrus, sudėti garstyčias, išmaišyti, sudėti prieskonius ir kepti vis pamaišant ant nedidelės ugnies kol viskas maždaug iškeps (nepamenu laiko, bet niekas neturi perdegti savaime aišku).

P.S. Galima pridėti aštrių prieskonių, kečupo arba saldžiarūgščio padažo. Bus gal netgi pikantiškiau.

3 thoughts on “Keptos bulvės su garstyčiom

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s