Trinta burokėlių sriuba.



Reikės: (visko dėti tiek, kiek norite pasidaryti sriubos, bet visko turi būti maždaug po lygiai)
– Marinuotų burokėlių
– Krapų
– Morkų
– Pomidorų
– Paukštienos sultinio arba vandens
– Druskos, pipirų, kario prieskonių
– Šlakelio sojos padažo

Sutarkuojam morką ir dedame į jau verdantį sultinį kartu su tarkuotais burokėliais (mano buvo jau sutarkuoti, bet jei pirkote netarkuotus, tai užteks ir susmulkinti). Virti kokias 5 minutes. Tada sudėti nuluptą ir susmulkintą pomidorą, krapus, prieskonius ir virti kol išvirs, maždaug 5-10 minučių. Supilti sojos padažą ir sutrinti blenderiu.

3 thoughts on “Trinta burokėlių sriuba.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s