Česnakinis padažas.


Aštrokas. Labai tinkantis prie žuvies arba… kaip tortilijų įdaras.
Reikės:
*2-3 didelių skiltelių česnako
*2 pakelių pusriebės varškės (pakeliai po 180gr.)
*100gr. špinatų. (ne šaldytų, o šviežių lapų)
*3-4 v.š. riebios grietinės (norint skystesnio padažo, grietinės reikia daugiau)

Varškę šiek tiek galima patrinti šakute, sumaišyti su grietine, supjaustytais špinatais, susmulkintais česnakais ir viską sudėjus į visagalį blenderį, gerai sutrinti. Viskas🙂

Dar šiuo padažu galima pertepti tortilijas. Bandžiau ir buvo labai skanu, tik atsitiko taip, jog nespėjau nufotografuoti…

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s